Czy ktoś z was stawiał może w swoim ogrodzie domek dla dzieci? Chodzi mi dokładnie o coś takiego, jak prezentowane jest na tej
https://www.domki-sodas.pl/39-dla-dzieci stronie. Powiem wam, że miałem okazję ostatnio zobaczyć takie rozwiązanie u sąsiadów i bardzo mi się spodobało. Dzieci się świetnie bawiły w takim domku. Akurat w ogrodzie mam sporo miejsca, więc to nie problem. Wydaje mi się, to być dobrym rozwiązaniem. Jednakże chętnie poznałbym także waszą opinię i ewentualne doświadczenia. Do tej pory rozważałem rozwiązanie o nazwie OTTO. Idealnie wpasowałby się w przygotowane przeze mnie miejsce w ogrodzie. Wykonany z naturalnego materiału , jakim drewno świerkowe. Jeżeli jednak macie jakieś inne rozwiązania do zaproponowania, to dajcie znać. Chętnie poznam wasze sugestie z tego zakresu. Tak swoją drogą, jaki ogród według was jest piękny? Taki bardziej naturalny, czy może taki bardzo zadbany i wypielęgnowany w każdym calu? Dajcie znać! Dzięki za pomoc i wymianę informacji! Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)