Ja sobie nie robiłem zabiegów, ale moja żona owszem. Korzystała z usług gabinetu Dermedika w Krakowie. Robiła tam sobie wypełnianie zmarszczek u doktora Ordynowskiego. Wygląda teraz naprawdę bardzo fajnie!
Moja dziewczyna robiła sobie natomiast zabieg mezoterapii igłowej. Mówiła, że zabieg był trochę nieprzyjemny, ale do zniesienia. Za to efekty jakie uzyskala są świetne. Nawet ja zauwazyłem, jak bardzo poprawiła się jej cera. Zabieg robiła sobie w gabinecie dermedika.
Ja uważam, że wszystko jest dla ludzi. Medtycyna estetyczna także. ja sam korzystałem z zabiegu wypełniania zmarszczek w gabinecie dermedika w krakowie. Mimo młodego wieku miałem bardzo mocne bruzdy na czole, które uprzykrzały mi życie. W końcu mam spokój i czuje się lepiej.
Witam! Może zapytanie nie związane z estetyką, ale z medycyną jak najbardziej. Co sądzicie o takich firmach transportowych: http://www.dar-med.net/ - czy opłaca się korzystać z ich usług?
Ja teraz przed latem zrobiłam sobie zabieg liporadiologii vinci. Jest to zabieg ujędrniająco antycellulitowy. Świetnie dziala na wszystkich partiach ciała. Ja oczywiście postawiłam na uda i brzuch. Zrobiłam sobie ten zabieg w gabinecie dermedika w krakowie, efekty są super!
Bardzo fajnym zabiegiem na cellulit jest karboksyterapia. Można się dzięki niej pozbyć cellulitu calkowicie! Wiem, że wykonują taki zabieg na pewno w gabinecie dermedika w krakowie.
Ja też korzystałam kilka razy z zabiegów medycyny estetycznej. Bardzo polubilam gabinet dermedika w krakowie, gdzie bylam ostatnio na kilku fajnych zabiegach. W pełni profesjonalny gabinet.