U mnie sprawa wygląda dosyć prosto jeżeli chodzi o babcię. Moja babcia od zawsze była fanką mody, butów i torebek. Jak byłam mała to uwielbiałam przymierzać wszystkie jej rzeczy i zakładać na siebie, bo wtedy czułam się taka dorosła. Jeżeli chodzi o moją babcię to znalazłam śliczną torebkę na stronie
https://www.melon.pl/torebki-damskie/klasyczne/ Gorzej natomiast jest z dziadkiem, bo nie wiem do końca z czego byłby zadowolony. Z tego co pamiętam to dziadek lubi czytać książki. Jak wiadomo babcie i dziadkowie, choć często jeszcze aktywni zawodowo, wolnego czasu nie spędzają jednak przed komputerami w takiej ilości jak ich wnuki. Dlatego uważam, że dla dziadka dobrym pomysłem będzie książka. Ale właśnie chodzi o to jaką książkę kupić? Nie mam absolutnie wiedzy o tematyce książek mojego dziadka a nie chciałabym aby moja babcia cieszyła się z pięknej torebki a dziadek spojrzał na książkę i położył ją na półce w swoim pokoju. Liczę na to, że wybierając się do księgarni w moim mieście ktoś z obsługi będzie umiał mi doradzić i nakieruje mnie na odpowiednią książkę.