kolmoran224 pisze:Ja oszczędzam na wydrukach. Z pewnością coś drukujesz - każda firma to robi. Wizytówki, ulotki, banery reklamowe - cokolwiek. W lokalnych drukarniach ceny potrafią być zatrważająco wysokie, jednak są też alternatywne rozwiązania. Może być to na przykład jakaś dobra drukarnia online - warto sobie popatrzeć na różne oferty, poczytać opinię. Ja zamawiam w Diamond Druk.
To bardzo dobra sugestia, osobiście także bardzo często korzystam z ofert drukarni internetowych. Jest to spora oszczędność nie tylko finansowa, ale również i czasu – a to ten ostatni jest chyba najcenniejszy, przynajmniej dla mnie

. Ja osobiście wyrobiłem sobie nawyk zwracania się z wszelkimi wydrukami do drukarni internetowej
https://naklejkon.pl . Jak nazwa wskazuje, ich specjalnością są wszelkiego rodzaju naklejki (których ofertę mają bardzo szeroką swoją drogą), ale bez problemu idzie u nich załatwić także wszelkiego rodzaju ulotki, katalogi, wizytówki i tego typu rzeczy potrzebne w codziennym funkcjonowaniu firmy.