My zdecydowaliśmy się praktycznie w całym mieszkaniu położyć trwałe i wytrzymałe panele podłogowe od firmy PLANKO. Bardzo się cieszymy, że podjęliśmy taką decyzję, bo panele sprawdzają się naprawdę świetnie Fantastycznie się prezentują, łatwo jest je utrzymać w czystości i nie niszczą się
jesli chodzi o utrzymanie czystosci, to wszystkie niezbedne artykuly, sprzet, mozecie kupic w Karchercenter-ocean.com moja siostra prowadzi firme sprzatajaca i u nich wszystko zamawia bo maja solidne produkty i fajne ceny
Cześć znacie moze firmę kładącą podłogi. Gdańsk jest miastem w którym kogoś szukam. W sumie do położenia są 54 m2 parkietu, rozłożone na dwa pokoje. Bardzo chciałbym mieć to zrobione przed nowym rokiem. Fajnie by było gdyby przy okazji nie kosztowało to dużo pieniędzy.
Ja niedawno robiłem remont i postanowiłem wymienić podłogi. Duży ich wybór znalazłem w sklepie Eurodom w Gdańsku, gdzie dostałem też świetną ofertę, a sprzedawca pomógł wybrać najlepsze rozwiązanie.
Na pewno tą podłogę trzeba będzie jeszcze w jakiś sposób wykończyć. Zazwyczaj w tym celu wykorzystuje się różnego rodzaju profile stalowe lub aluminiowe. Takie listwy znajdziecie w ofercie firmy Pawotex, która jest ich producentem: https://pawotex.com/.
Cześć znacie moze firmę kładącą podłogi. Gdańsk jest miastem w którym kogoś szukam. Mam do wyłożenia trzy małe pokoje w sumie 64 m2. Chciałbym, żeby wszystko było zrobione szybko i sprawnie. Nie chciałbym tez przepłacić zbyt dużo.
nie lubię sprzątać podłogi, naprawdę jest to straszne :/ Ale teraz jak mam nowiutki odkurzacz od mpm GreenGo 3.0 MOD-28 to jakoś lepiej wykonuje się domowe obowiązki, nie wiedzieć czemu, zybciej przyjemniej, a odkurzacz jest super dla alergików