Ja chciałbym skierować waszą uwagę na uszy. W końcu jest to niezwykle ważny narząd. Dbać o niego należy nie tylko w pracy, ale także po prostu każdego dnia. Higiena tej części ciała również jest ważna i nie można o niej zapominać. Tak swoją drogą, w jaki sposób czyścicie uszy? Ja ostatnio dowiedziałem się, że na rynku dostępny jest specjalny spray służący właśnie do czyszczenia uszu. Mam teraz na myśli dokładnie produkt, który widoczny jest na tej
https://www.fonix.pl/produkty-fonix stronie. Nie wiem, co wy sądzicie na ten temat, ale w mojej ocenie, to ciekawe rozwiązanie, które rozpuszcza i usuwa nadmiar woskowiny. Ja dowiedziałem się o nim dopiero niedawno. Przypadkowo, gdzieś w internecie rzucił mi się ten produkt w oczy. Jeżeli wy także jeszcze nie mieliście okazji o nim słyszeć, to sądzę, że warto znaleźć chwilę wolnego czasu i dowiedzieć się więcej o tym sprayu. W końcu higiena uszu to zagadnienie, które dotyczy nas wszystkich. Pozdrawiam i polecam wszystkim sprawdzić to rozwiązanie.