Mam do sprzedania moje używane opony nisko profilowe razem z felgami lub osobno. Opony Goodyear 17/225/45 Felgi firmy OZ 17 cali, hmm jakby tu opisać, bo zdjęcia mi się nie chce robić. Felgi są z takimi cienkimi ramionami rozłożonym gęsto w sposób symetryczny w okół całej osi. Na felgach widać ślady używania - są na nich gdzieniegdzie przyklejone drobiny asfaltu - da się to chyba usunąć, ale jest dość ciężko, bo próbowałem takim specjalnym płynem do felg aluminiowych i kilka takich śladów usunąłem, ale sporo się na pucowałem przy tym. Do tego na plastikach z logo firmy OZ w środku pojawiły się takie dziwne odbarwienia w postaci białych kresek - nie są to pęknięcia ani zacieki, nie wiem skąd się biorą. To jest tylko plastikowa wstawka w środku - ta zaślepka.
Z kolei opony posiadają nietypowy - choinkowy bieżnik. używane przez około 4 lata, ale są mało zużyte, bo mało jeździłem, może z 30 tysięcy przejechały.
Jakby ktoś był zainteresowany to proszę o wiadomość. Niedługo wrzucę zdjęcia, żeby było widać wszystko dokładnie.
Co sądzicie o tym poradniku: Jak kupować tanie opony używane http://www.poradniki.zgora.pl/tanie-opony-uzywane-felgi/