Moja pierwsza myśl jeżeli chodzi o święta w tym roku to zabawki. Mojemu bratu urodził się w tym roku synek i bardzo się z tego cieszy. Cały czas jak do nas dzwoni to o nim opowiada i mówi, że jak przyjedzie do nas na święta to wszyscy się w nim zakochają. Co roku święta kojarzyły mi się głównie z jedzeniem, ale w tym roku to się zmieniło i wszyscy w domu mówią tylko o dziecku. Chciałabym sprawić mu jakiś wyjątkowy prezent a jak wiadomo dzieci lubią zabawki, nie ważne czy to te maleńkie, czy już sporo większe. Z oferty internetowej wybrałam stronę
http://www.ceneo.pl/Zabawki Na ceneo spełniają się po prostu dziecięce marzenia. W jednym miejscu jest zgromadzonych bowiem ponad 70 tysięcy różnego rodzaju zabawek. W tym największym sklepie z zabawkami w Polskim internecie zaprezentowano ofertę z wielu sklepów internetowych, tak aby każdy rodzic mógł znaleźć daną zabawkę w jak najniższej cenie. Nie wiem jeszcze na co dokładnie się zdecydować, bo będę kupowała zabawki dla dziecka po raz pierwszy, ale mam jeszcze trochę czasu więc nie panikuję.