gotowanie świąteczne

Dyskusje na różne tematy

gotowanie świąteczne

Postautor: bartu30 » 23 grudnia 2017, 01:50 - sob

Witam, planuje zrobić pasztet z królika... tyle że nie wiem co mógłbym dodać do niego by nie był aż tak bardzo suchy? chciałbym dodać do niego grzyby oraz ewentualnie to gotowania dać boczek surowy. jak myślicie czy to dobry pomysł?
bartu30
 
Posty: 10
Rejestracja: 19 grudnia 2017, 21:53 - wt

Re: gotowanie świąteczne

Postautor: pravix » 23 grudnia 2017, 17:18 - sob

Szczerze to w tym roku nie miałem czasu na gotowanie dlatego kupiłem w tym roku większość potraw to chyba nie grzech, co?
pravix
 
Posty: 5
Rejestracja: 23 grudnia 2017, 17:12 - sob

Re: gotowanie świąteczne

Postautor: Loussydrasorn » 24 grudnia 2017, 10:24 - ndz

Cebulka i bazylia, pamiętaj o dużej ilości warzyw. Oczywiście warto zapanierować królika dzień przed, wtedy nabierze on swoistego smaku.
Wyciągam rękę, lecz nikogo nie dosięgam, krzyczę, lecz nikt nie odpowiada.
Loussydrasorn
 
Posty: 5
Rejestracja: 14 grudnia 2017, 21:32 - czw

Re: gotowanie świąteczne

Postautor: Brat » 25 grudnia 2017, 15:25 - pn

Ja jestem dokładnie tego samego zdania co poprzednik. Nic dodać, nic ująć...
Teraz prawdopodobnie musi stanąć na skrzyżowaniu teraźniejszości, uczciwie spojrzeć w przeszłość i pisać przyszłość tak, jakby zmieniał przeszłość. Nie ma innej drogi.
Brat
 
Posty: 5
Rejestracja: 23 grudnia 2017, 18:58 - sob

Re: gotowanie świąteczne

Postautor: Małoząb » 16 kwietnia 2018, 11:18 - pn

A ja chyba po prostu dobrze gotować nie umiem. Przynajmniej moje dzieci dają mi to do zrozumienia. Mogę się nagimnastykować przy garnkach i kręcą nosem, natomiast jak zamówimy taką pizzę z dowozem do Bronowic - jedzą aż miło.
Małoząb
 
Posty: 63
Rejestracja: 31 maja 2017, 15:02 - śr


Wróć do Rozmowy ogólne

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]

cron